Бащата: Трябва да играем смело срещу Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:05 / 14.08.2015
5174
Треньорът на Локомотив Христо Колев-Бащата заяви преди мача на отбора си с Лудогорец, че очаква от футболистите си да играят смело за да стигнат до успеха. "Смърфовете" гостуват в Разград в среща от 5-ия кръг на А група. Мачът е в неделя от 20,00 часа на "Лудогорец арена".

"Проблеми около състава нямаме. Единствено контузен е Ванчо Траянов, който лекува травма от дълго време. Иначе седмицата протече нормално. Готови сме да изиграем мача в Разград. Чакаме го с нетърпения този двубой. Ще играем смело и агресивно, за да имаме някакъв шанс за позитивен резултат", каза Бащата, предаде ропортер на Plovdiv24.bg

Относно новите попълнения, които карат проби в тима Христо Колев заяви: "Бразилците от Лудогорец имат качества, но положението с тях е особено. Те не са готови за мъжкия футбол и не знам евентуално ако се подпише с тях, дали ще имат възможност да имат игрово време. С Ясин Амрауи няма да бързаме. Ще видим колко време е необходимо, за да направим правилната оценка." 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).