Вандерсон под въпрос за мача на Лудогорец с Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:44 / 14.08.2015
1775
Крилото на Лудогорец Вандерсон е под сериозна въпросителна за домакинството на Локомотив, съобщава "Тема спорт". Двубоят е в неделя от 20:00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт 2".

27-годишният футболист получи контузия в левия крак по време на мача за Суперкупата с Черно море и бе принуден да напусне, оставяйки отбора си с човек по-малко в последните минути, тъй като Рибейро бе извършил и трите си смени. 

Очаква се днес бразилецът да премине медицински прегледи, които да установят колко тежка е контузията му. По всяка вероятност обаче той няма да бъде ползван в неделя. Това е голям удар за разградчани, тъй като в момента Вандерсон е един от малкото играчи, които показват добра форма. 

Отсъствието на нисичкия футболист ще доведе до сериозна борба между Лукоки, Кафу, Мишо Александров и Александър Василев за позицията на фланга. Последният значително отстъпва по качества на останалите, но има реален шанс да стартира, заради правилото един българин до 21 години да стартира във всеки мач от "А" група. Очаква се другото крило срещу Локомотив да е Върджил Мисиджан.

Извън сметките за Локомотив освен Вандерсон е и Йордан Минев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).