Топалова глоби Даксон с една заплата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:27 / 02.09.2008
2413
Бразилецът Даксон да Силва е глобен с една заплата от ръководството на Локомотив /Пловдив/ заради закъснението си с един месец за подготовката на тима.

Това информира и президентката на клуба Галя Топалова. Тя съобщи за наказанието по повод изказването на бившия президент на локомотивци Кузман Маринков, че футболистът е подтиснат, защото не си е получил една заплата.

Даксон да Силва закъсня с почти един месец за подготовката на "черно-белите" през лятото. Той се аргументира с факта, че имал здравословни проблеми, вследствие на ухапване от насекомо. Шефовете на Локомотив /Пловдив/ останаха крайно ядосани от неговата постъпка още повече, че му бяха изпратили самолетен билет за 1200 евро, който остана неизползван. Кузман Маринков, който съдейства за привличането на Даксон да Силва в Локомотив /Пловдив/ преди две години и половина добави, че ръководството е обещало да му повиши заплатата.

Галя Топалова само каза, че клубът плаща коректно месечното трудово възнаграждение на играча според петгодишния му договор. Въпреки проблемите около Даксон да Силва интерес към него проявяват отбори от Испания, Италия, Израел, запитване е имало от ЦСКА и Локомотив /София/.

Някои футболисти на Локомотив /Пловдив/ са поискали от бразилеца обаче да играе по-активно и да се раздава на терена.

От ръководството на Локомотив /Пловдив/ отново подчертаха, че няма финансови проблеми в клуба. Играчите са получили заплатите си за последния месец макар с известно закъснение.

Контролата с Комотини /Гърция/ насрочена за 5 септември ще се състои от 17.30 часа на клубния стадион в парк "Лаута".

Източник: БТА



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).