Бразилците от Лудогорец с първа тренировка на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:10 / 11.08.2015
3870
Футболисти на Лудогорец Маркос Матеус и Габриел Силва напарвиха първа тренировка с Локомотив. Бразилските тийнейджъри ще изкарат пробен период на "Лаута" и ако бъдат одобрени от треньорския щаб, ще им бъде предложен договор.

"Двамата бразилци ще минат пробен период при нас до края на седмицата. Ако бъдат одобрени от треньорското ръководство, ще ги привлечем и ще подпишем професионални договори с тях", уточни пред БТА изпълнителиня директор на "смърфовете" д-р Константин Думанов. 

"Разбрали сме се за това с ръководството на Лудогорец. Шампионите са запълнили квотата си от футболисти от държави извън Европейския съюз и са готови да се разделят с Маркос Матеус и Габриел Силва. В случаx, че ги привлечем те ще станат наша собственост", каза още шефът на пловдивчани. 

"Продължаваме със селекцията. През следващата седмица ще дойде още eдин футболист от чужбина", добави Константин Думанов.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).