Ботев подава жалба срещу рефера Драгомир Драганов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
09:32 / 10.08.2015
7286
Отборът на Ботев ще подаде жалба срещу съдийството на Драгомир Драганов в мача срещу Пирин, спечелен с 1:0. Това сподели спортния директор на "канарчетата" Георги Марков.

"Аз не видях талкова груба игра, за да има 2 червени картона в мача. Вие видяхте ли толкова груб мач?", каза Марков след срещата в Благоевград. 

"Момчетата заслужават да бъдат поздравени за това, че се раздадоха докрай за тази мъжка игра. Естествено, че очаквах победата тук в Благоевград, въпреки съдията, който искаше да докара мача поне до равен", каза още шефа на "жълто-черните". 

"Пак казвам няма такъв груб мач, за да има 2 червени картона. Много лесни картони в тази среща. Все пак е футбол, а не балет. Вижте колко картона рефера вдигна за играчите от Пирин? За мен това е тенденциозно. Ще подадем жалба срещу него повече да не свири на Ботев", допълни Георги Марков


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).