Ермин Шиляк: Вече виждате философията ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
22:25 / 09.08.2015
6469
"Труден мач, първа победа. Доволен съм от представянето. Дойдохме тук, за да направим добър мач. За съжаление, двубоят не се разви по най-добрия начин предвид червените картони. Но през второто полувреме направихме това, което искахме", коментира след мача с Пирин (1:0) в Благоевград треньорът на Ботев Ермин Шиляк, който постигна първата си победа във втория си мач, откакто е начело на тима.

"Нямах време да опозная футболистите, не съм научил още имената на футболистите. Техните качества обаче тепърва ще се показват. Имам своята философия, вече я виждате. Времето е кратко да се правят много сериозни неща. Ние трябва да практикуваме повече, по време на тренировките да усъвършенстваме. Моите виждания трябва да влязат в главите на футболистите, мога да кажа, че днес показаха достатъчно от това, което искам. Дисциплината е в основата, организацията", каза още специалистът.

За следващия двубой срещу Славия треньорът сподели: "Най-напред трябва да отпочинем, след което ще изгледам DVD-та. Трябва да придобия информация за Славия, а и за всички отбори, срещу които се изправяме. Това е много важно", завърши Ермин Шиляк.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).