Вот на доверие за треньора на Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 07.08.2015
2399
Треньорът на Пирин Неделчо Матушев получи подкрепа на ръководството, въпреки че тимът е на последно място в класирането с 1 точка след първите 3 кръга. 

"От наша страна всичко е нормално и спокойно. Вярваме на футболистите и треньорите. Уверени сме, че нещата ще се нормализират и ще започнем да вкарваме. Това в момента е най-голямата слабост на отбора. Ако обърнете внимание и на трите ни изминали мача, ще видите, че във всеки от тях изпуснахме по няколко положения. И ако бяхме вкарали, по съвсем друг начин щяха да се развият нещата. Надявам се в следващите двубои това нещо да бъде отстранено. Момчетата трябва да се успокоят и да започнат да вкарват. И футболистите, и треньорите имат пълната ни подкрепа", каза шефът на "орлетата" Венко Попов. 

Пирин загуби от Славия, Берое и направи равен с Черно море. "Откъм феновете обстановката не е спокойна, но в отбора е. Всички малко избързват, а нещата не могат да се случат така. Трябва повече търпение, защото отбор се гради трудно и бавно. Важното е, че се върви в правилната посока. Вярно, мислехме си, че можем да вземем повече точки от първите кръгове, но не се получи. Мисля, че нещата ще се наредят и ще започнем да побеждаваме. Силно се надяваме, че още в неделя ще покажем това, което трябва срещу Ботев", обясни още Попов. 

Според него в играчите има притеснение и от факта, че доста време не са били в "А" група. "Реално градим нов отбор. Клубът на два пъти фалира. Лесно се руши. трудно се гради. Трябва повече търпение и да следваме определен план. Не трябва да прескачаме етапи от развитието си", подчерта Попов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).