Бащата: Показахме характер, важна точка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
21:15 / 01.08.2015
5531
Наставникът на Локомотив Христо Колев-Бащата остана доволен от своите футболисти при равенството 1:1 с градския съперник Ботев.

"Доста важна точка, все пак ни е първа. Беше много важно да проявим характер и да спечелим нещо в този тежък мач след трудния старт. Смените помогнаха доста, за да променим държанието си. Движихме се по-добре, а и момчетата проявиха характер след тези промени", бяха първите думи на Колев.

"Има неща, които трябва да променим, трябва да сме по-самоуверени. Защитниците понякога трябва да рискуват повече", добави Бащата. 

"Доволен съм и от новия вратар, той се намеси подобаващо и в бъдеще ще покаже на какво е способен. Разичтаме на Зоран Балдовалиев, сигурно още не е в необходимата кондиция. Той все пак получи картотеката си съвсем скоро. Но той е в плановете на отбора ни занапред", каза още Христо Колев.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).