Атанас Узунов: Локо е фаворит в пловдивското дерби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
17:27 / 31.07.2015
7717
"Ако има фаворит в пловдивското дерби, това е Локомотив", каза за Plovdiv24.bg Атанас Узунов. Часове преди голямата Битка за Пловдив бившият топ рефер сподели за читателите ни очакванията си за мача утре. 

"Надявам се преди всичко наистина да се получи едно хубаво дерби. Надявам се мачът да мине под мотото на феърплея и нещата да се докажат на терена. Вътрешно в себе си имам усещането, че нашите футболисти са по-подготвени психологически и това ще изиграе роля в мача", сподели Узунов.

"Не мисля, че новият треньор на Ботев ще даде допълнителен стимул на противниците ни. Те взеха чужденец, който не е запознат с нашата действителност", каза още той.

"Най-важното дерби - това за Купата, го взехме ние. Ако има фаворит в този мач, това сме ние. Локомотив е по-подготвен, с по-утвърдени имена. Отборът е по-освободен психологически. В Ботев има ултиматум, както от феновете, така и от ръководството. При тези обстоятелства футболистите трудно ще се отпуснат и ще покажат качествата си", категоричен е Атанас Узунов.



Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).