Бащата: Ще защитим честта на обществеността, която се казва Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:06 / 30.07.2015
6592
"Чест и удоволствие е за нас да участваме в такъв мач, който е различен от останалите в първенството. Адреналинът, самата обстановка, отношението на хората към мача дава възможност да покажем най-добрата страна, в която сме в този момент. Ще дадем всичко от себе си за един позитивен резултат", каза наставникът на Локомотив Христо Колев-Бащата преди Битката за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Дербито е в събота, от 18,30 часа в Коматево. 

"Отборът е готов. Чакаме с нетърпение срещата. Ще защитим честта на обществеността, която се казва Локомотив. Проблеми около състава няма, всички са готови да поемат отговорността, която е пред тях", допълни Бащата. 

Относно треньорската смяна в Ботев дали ще окаже влияние в пловдивското дерби той коментира:

"В такива срещи моментното състояние от смяната на треньора не е от голямо значение, а от това кой, какви цели си поставя и колко вярва в тях, и как намира начин да ги преследва със силите, които има в момента." 


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).