Георги Марков: Стига глупости, никой не е събличал футболистите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
23:08 / 26.07.2015
4307
Спортният директор на Ботев Георги Марков коментира ситуацията в клуба ден след срамната загуба от Монтана с 0:6 в мач от втория кръг на "А" група.

"Отдавам тежката загуба от Монтана на липсата на концентрация. Всеки удар беше вътре, нормално. Изпаднахме в положение при, което допуснахме 3 гола за 14 минута", заяви Марков пред Канал 3.

"Ми надяваме се, че ще има някаква промяна, не може да няма промяна. Аз съм от скоро тук и не знам. След такъв резултат явно има нещо сгрешено. Всички сме виновни. 6:0 е срамен резултат. Няма никакви оправдания", сподели спортният директор на Ботев.

"Никой не е събличал футболистите. Това са глупости. До 1-2 дни ще излезем с решение за нов треньор. Ще излезем по-силни след треньорската смяна", категоричен е Марков.

"Аз съм против санкции. Малка ли е санкцията да паднеш с 6:0.Това е обидно за всеки, който носи фланелката на Ботев", каза още спортният директор на "канарчетата".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).