Феро се закани на Ботев: Ще търсим победата от първата минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
09:17 / 25.07.2015
7327
Монтана ще преследва първа победа след завръщането си в А група. В предишния кръг монтанци изненадаха Берое, като завършиха наравно 0:0 в Стара Загора. Срещу Ботев Пловдив на стадион "Огоста" днес обаче домакините ще трябва да вкарат гол, ако искат да спечелят трите точки.

"Ще търсим победата от първата минута. Всички в отбора са здрави, нямаме наказани футболисти, така че ще имам по-голям избор при определянето на титулярите. Представихме се добре в Стара Загора, но сега трябва да затвърдим, да надградим", заяви старши треньорът на Монтана Ферарио Спасов. През седмицата той изгледал внимателно записа от мача Ботев Пловдив -Левски 1:1.

"Очаква ни тежък двубой. Гостите запазиха по-голямата част от състава си, липсата на Иван Цветков е най-осезателна при тях, но въпреки това Ботев Пловдив си остава класен отбор", категоричен е наставникът на Монтана, Ферарио Спасов очаква пълен стадион, а най-голямото му притеснение идва от прогнозите на синоптиците, че горещините в Северозападна България продължават.

"Вярвам, че хората ще дойдат на стадиона въпреки топлото време. Трябва да ги зарадваме с добра игра и ако може, разбира се - победа", добави опитният специалист.

Цената на билетите за А група е 4 лева.



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).