Валентин Галев поднови пълноценни тренировки с "канарчетата"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:31 / 21.07.2015
3089
Отборът на Ботев започна подготовката си за двубоя от втория кръг в първенството срещу Монтана. "Жълто-черните" се събраха за първа тренировка през седмицата в 18:00 часа в понеделник, като дебютното занимание заради травма в глезена пропусна единствено Серкан Юсеин, а Даниел Златков се подготвяше на облекчен режим, поради лек проблем с аддукторите.

Още във вторник сутринта централният бранител се присъедини към основната група и се включи в натоварванията наравно със съотборниците си. На пълни обороти вече се подготвя и Валентин Галев. Вратарят пропусна началото на първенството заради травма в рамото, който изглежда преодолян и Галев започна пълноценни тренировки.

По програма "канарчетата" имат две занимания във вторник, а в сряда и четвъртък тренировките ще бъдат по една на ден. В петък Ботев заминава на режим преди двубоя с Монтана, който е в събота от 18:30 часа.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).