4-годишен и 71-годишен се качиха в лодка преди световното по гребане в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:15 / 20.07.2015
2944
Фотосесията "Аз обичам гребането" предизвика интерес и донесе нови емоции за посетителите на гребния канал в Пловдив. В навечерието на световното първенство до 23 г., на което България е домакин, редица ентусиасти получиха възможност да влязат в състезателна лодка във водата на канала и да си създадат хубави спомени. 

4-годишно момче беше най-младият фен на гребането и още на тази възраст успя да хване греблата и да усети емоцията. Най-възрастният участник във фотосесията и разходката със спортна лодка из гребния канал бе на 71 години. 

Сред първите любители, които преди дни направиха първите си загребвания във водата, бе и кметът на Пловдив Иван Тотев. Той излезе с двойка скул по трасето, където през следващата седмица ще се разпределят медалите от шампионата на планетата.

Снимките бяха съпътствани с усмивките на гребците от световния елит, които провеждаха тренировките си на гребната база в Пловдив.

Фотосесията "Аз обичам гребането" бе посветена на световното първенство по гребане до 23 г., което ще се проведе в Пловдив от 22 до 26 юли.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 17


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).