Бащата: Ще разчитаме на опита за мача срещу Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
13:02 / 16.07.2015
5802
Локомотив ще разчита на опита за предстоящия мач от първия кръг на "А" група срещу Славия. Това призна старши треньорът на "черно-белите" Христо Колев-Бащата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят е утре от 18,30 часа на стадион "Славия" в столичния квартал "Овча Купел. Днес вечерта "черно-белите" ще проведат последна си тренировка на "Лаута" преди заминаването си за столицата утре.

"Всяко едно начало е доста сложно, така че трябва да бъдем готови във всяка една ситуация. Славя е един доста неудобен съперник за нас в София. Трябва да сме подготвени и да вземем нещо позитивно от този мач", каза Бащата.

"Ще разчитаме на опита за гостуването ни. Повечето наши футболисти имат доста богат опит. Ще се разчита на тях най-вече и да помагат на младите момчета да бъдат крайно мотивирани и да дават всички от себе си", допълни треньорът на "черно-белите".

"Не съм говорил с ръководството за поставени цели пред отбора. Единственото, което аз искам е да играем един динамичен футбол, за да може привържениците, които са на стадиона да бъдат съпричастни с нас", каза още Христо Колев.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).