Николай Неделчев: Целим се в челните места на "А" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
12:26 / 09.07.2015
9296
Председателят на Сдружение "Обединение за Локомотив" Николай Неделчев постави за цел на тима минимум пето място и заяви, че е готов да помага финансово, колкото е нужно.

"Надявам се да направим много по-добър сезон от миналия. Селекцията я оценявам като изключително добра. Все още има няколко поста, на които можем да подобрим конкуренцията. До началото на първенството може да имаме още нови попълнения", каза шефът на "черно-белите" при подставянето на "Лаута".

"Водим разговори на различни нива с хора и фирми за спонсори или собственик. До края на лятото решението на този въпрос трябва да е факт. Има някои неща, които са доста напреднали. Важното е да намерим най-доброто решение за Локомотив. Хванали сме се на това хоро и ще го играем, докогато трябва. Да се надяваме, че този преходен период ще приключи скоро. Не се оплаквам от това, че съм дал пари. Радвам се, че съм помогнал на каузата", добави Неделчев.

"От контролите не си правете изводи за отбора. Това, което има значение, са официалните мачове. Най-важното е отборът да играе добър футбол. Няма да е нелогично, ако сме в първата половина на класирането. Може да го дефинираме като цел - пето място. Ако тръгнем добре, може и по-напред", завърши силният човек на "Лаута".

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).