Джиджев пред Plovdiv24.bg: Приключи един период от развитието на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:10 / 07.07.2015
8591
Иван Джиджев вече не е президент на Ботев. Година и половина, след като пое управлението на пловдивския клуб, той бе освободен от поста Председател на Съвета на директорите. Новият шеф на "канарчетата" е Ангел Палийски, който досега беше изпълнителен директор.

"Логично се стигна до тази развръзка. Просто един период от развитието на Ботев приключи",каза пред Plovdiv24.bg Иван Джиджев.

"Имаше трансформация в клуба. Има ново ръководство. Нямам проблеми с акционерите. Просто се прецени, че този нов период е отъждествяван с други лица", добави той.

"На среща с акционерите единодушно се реши, аз да бъда сменен с Ангел Палийски. Изразих готовност да напусна още през пролетта. Бях номиниран и назначен в един друг период, от други собственици, при друга политика. Никакви проблеми няма, това е логично продължение", каза още доверения човек на Цветан Василев.

"Моят сантимент към Ботев остава. Тази година и половина беше отговорност, надявам се до голяма степен да съм оправдал доверието. На никого не съм обиден", завърши Джиджев.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).