ЦСКА чака развитие около Владислав Романов и Лазар Марин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:45 / 06.07.2015
3520
Правещият ударна селекция за предстоящото си участие във "В" група ЦСКА може да продължи с новите попълнения днес. "Армейците" чакат отговор от доскорошното крило на Локомотив (София) Владислав Романов, като не е изключено да привлекат и левия бек на Ботев (Пловдив) Лазар Марин, пише в. "Тема Спорт".

Романов има няколко опции пред себе си - от една страна са "червените", а от друга - "канарчетата", които също имат предложение към него. Отделно и чуждестранни отбори са предложили договор на офанзивния футболист. Очаква се Романов да даде отговор днес или най-късно утре.

Марин също е желан от 31-кратния шампион на България, но той има действащ договор с "жълто-черните" и ще трябва да се постигне споразумение за правата му. ЦСКА със сигурност ще привлече и централен защитник в следващите няколко дни.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).