Ботев разгроми с 4:0 Пирин (Разлог) в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
19:49 / 04.07.2015
10400
Ботев разгроми с 4:0 Пирин (Разлог) в контролна среща. Победата бе втора за "канарчетата" от началото на лятната подготовка. Преди това момчетата на Петър Пенчев записаха победа с 3:1 над Оборище (Панагюрище) и загуба с 0:1 от новака в "А" група Пирин (Благоевград).

Иначе "жълто-черните" не срещнаха проблем срещу втородивизионния тим днес на "Футболен комплекс Ботев 1912" и заслужено се поздравиха след края на двубоя с победата. 

Божидар Васев даде аванс на "канарчетата" в края на първата част, а в началото на второто полувреме Мариян Огнянов удвои преднината на тима.

В 75-ата минута Станислав Дрянов направи резултата класически. Младокът от движение прати топката в мрежата на пиринци след асистенция на Нико Варела.

Пет минути по-късно Милен Гамаков фиксира крайния резултат с топовен шут от границата на наказателното поле. 

Неофициален дебют за Ботев направи Нико Варела, който остана на терена през целия мач. Уругвайското крило дори успя да се разпише, но попадението му бе отменено заради засада.

Следващата проверка на "жълто-черните" от лятната подготовка е срещу тима на Славия. Двубоят е на 7 юли, вторник, от 18 часа в Ракитово.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).