Локо чака Христо Златински до последно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:57 / 01.07.2015
6078
Локомотив до последно ще очаква трансфера на Христо Златински от Лудогорец. Това обяви пред Plovdiv24.bg изпълнителният директор на "черно-белите" д-р Константин Думанов.

Златински не попада в плановете на треньорът Бруно Рибейро за новия сезон и му бе съобщено, че клубът няма да разчита на него занапред. Самият футболист обаче се дърпа да разтрогне договора си с шампионите. Той е склонен да си тръгне от Разград само ако му бъдат изплатени поне три заплати като компенсация, в противен случай ще изпълни договора си, който е до 2016 година.

"Ицо е добре дошъл на "Лаута". Отправили сме му оферта и очакваме неговия отговор. Той попада в сметките на треньорското ръководство на Локомотив за новия сезон и сме готови да го чакаме дори до 15 август", призна пред Plovdiv24.bg шефът на "черно-белите".

Сериозен интерес към него проявяват и от "Герена". Левски го гласи за заместник на капитанът Владимир Гаджев, който на 99% напуска "сините".



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).