Турци финтират Ботев за Романов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 01.07.2015
3817
Бившият полузащитник на "Локомотив" (Сф) Владислав Романов определено не може да се оплаче от липса на интерес към себе си. Крилото, който направи силен сезон с екипа на "железничарите", е получил изключително съблазнителна и изгодна във финансово отношение оферта от Турция, твърди в "7 дни спорт".

Халфът все още не е решил къде да продължи кариерата си, след като изчаква най-добрата оферта. Той предпочита да се пробва в първенство от Западна Европа, след като преди няколко години игра за полския "Краковия".

От "Ботев" (Пд) се надяват да успеят да се преборят за подписа на Романов, който си остава една от топтрансферните цели на това лято. Развитие за евентуалния трансфер на 27-годишното крило на "Коматево" е възможно да има до два-три дни. При положение че нещата за турския клуб не се развият в положителна посока, се очаква да бъдат проведени заключителни преговори между "канарчетата" и Романов.

Според запознати сериозен интерес към юношата на ЦСКА проявява и шампионът "Лудогорец".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).