Даниел Златков става съотборник на Роналдиньо и Самуел Ето`о

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
07:54 / 29.06.2015
4864
Турският Анталияспор е на път да привлече защитника на "Ботев" (Пловдив) Даниел Златков, твърди БЛИЦ.

Новакът в Суперлигата вече уреди Самуел Eто`о, а в момента води заключителни преговори и с легендата Роналдиньо. В "Ботев" (Пловдив) е пристигнала оферта за Златков, която той почти сигурно ще приеме. Турският клуб сериозно се интересувал от българския защитник и е готов да плати за него близо 500 000 евро.

Златков, който е силно желан и от "Левски", едва ли ще изпусне шанса да играе рамо до рамо с Ето`o и най-вероятно и с Роналдиньо. Бившият защитник на Миньор (Перник) и Славия вече има опит в Турция, където игра за Болуспор преди да дойде в "Ботев" (Пловдив). В Анталия българинът ще получава голяма заплата, която няма място за сравнение с българските стандарти. Камерунската звезда Самуел Ето`o се нави да подсили Анталия срещу 3,3 милиона евро на година, което говори достатъчно за финансовия ресурс на амбициозния клуб.

В Анталияспор Даниел Златков ще се събере и с Райс Мболи, който у нас пази вратата на Славия, а след това и на ЦСКА. Турският клуб е по петите и на Андрей Препелица. Както е известно, румънския защитник е в плановете на Лудогорец за лятна селекция.

 


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).