Играч на Ботев дал съгласие да играе за ЦСКА във "В" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:23 / 28.06.2015
7340
ЦСКА стяга гръмка селекция за предстоящото си участие във В група, съобщава в. "Тема Спорт". Христо Янев, който ще е новият старши треньор, вече води разговори за привличането на редица футболисти, сред които има много интересни и известни имена. Твърде вероятно е ЦСКА да събере такъв отбор за третия ешелон, който да се окаже по-силен от доста състави, които ще играят в елита. 

Преминаването на червените през трета и втора дивизия ще е само формалност. Сред новите попълнения може да са Владислав Романов, още поне двама от Локо София, много актуален играч от Ботев Пд и ред други любопитни имена. От настоящия състав на ЦСКА преговори за оставане в тима се водят с Валентин Илиев, Тунчев, Галчев и други. За изпълнителен директор ще бъде назначен Пламен Марков, който вече е имал среща с Гриша Ганчев.

Първата тренировка ще е във вторник или сряда, след което отборът ще замине за лагер в Тетевен. В треньорския щаб на Янев влизат бившите му съотборници на "Армията" Владо Манчев и Ивайло Петров-Пифа. Манчев бе част от екипа на Галин Иванов през пролетта. Изпълнителен директор пък ще бъде Пламен Марков. 

Вече са проведени разговори с редица футболисти. Сред тях са и двама, които през миналия сезон носеха екипа на Локомотив София - крилото Владислав Романов и централният бранител Александър Бранеков. Те са юноши на ЦСКА, като първият е много близо до завръщане на "Армията", а вторият в момента е на проби в Шотландия, като има оферта и от Левски. 

В селекционните планове на възраждащия се ЦСКА попада и много любопитно име на футболист на Ботев Пловдив, който вече е изявил желание да облече червената фланелка. Правят се опити в отбора да бъдат задържани няколко от опитните играчи като Валентин Илиев, Тунчев и Галчев. В състава ще има и няколко юноши на клуба като Чапаев, Чорбаджийски, Петър Витанов, Васил Попов и Радой Божилов. Твърдо остава вратарят Анатоли Господинов. ЦСКА ще бъде подсилен и от юноши на Литекс. Не е изключено червената фланелка да облече головата машина Тонислав Йорданов. 


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).