Георги Марков пред Plovdiv24.bg: Все още водим преговори с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:04 / 25.06.2015
6786
Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков призна пред Plovdiv24.bg, че преговорите между него и Ботев продължават. 

По-рано днес, бившият национален защитник пристигна в Коматево, за да проведе финални разговори с ръководството на тима, но към момента няма нищо официално.

"Все още водим преговори с Ботев. Няма нищо ново", заяви пред Plovdiv24.bg Марков след срещата си с ръководството на "канарчетата".

"На 9 юли е предвидено общо събрание на УС в Локомотив (София). Трябва да изляза от длъжност и тогава ще проведем финални разговори с Ботев", каза още той.

Plovdiv24.bg научи от свои сигурни източници, че договорът на Георги Марков с "канарчетата" е въпрос само на формалност. След събранието на столичното Локо, той ще скъса официално с тима от "Надежда" и ще заеме поста спортно-технически директор на пловдивския тим.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).