Нико Варела няма право да тренира с Ботев до края на месеца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:48 / 24.06.2015
3998
Уругвайско­то крило Нико Варела, който днес се присъедини към лагера на Ботев няма право да тренира с "канарчетата" до края на месеца, твърди в. "Меридиан мач". Причината за това е, че бившият му клуб Закинтос не е издал бележка за по-ранно право на тренировки. Това обаче няма да се окаже пречка за футболистът от Латинс­ка Америка да подпише договор с "жълто-черните". 

Треньорът Петър Пенчев призна, че клубът няма да прави мащабна селекция, тъй като ще се дава път на младите таланти.

"Спортно-технически­ят щаб се съобразява с възможностите на Бо­тев. Ние можем да привлечем само свободни агенти и търсим точните футболисти, които ни трябват. Не искаме да правим мащабна селекция и по този начин да затваряме вратите на младите ни играчи към първия отбор. Ще вземем момчета, които ни трябват и в чийто качества сме убедени. Доволен съм от завръщането на Мариян. Той ще продължи кариерата си при нас. Продадохме Чунчуков и веднага реагирахме с Алексиев. Познаваме добре качествата му и се борехме за подписа му", каза наставникът на Ботев.




Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).