Ботев подкрепи Петър Пенчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:29 / 22.06.2015
4305
Един от шефовете на Ботев - Иван Йотков, защити треньора Петър Пенчев от нападките на агента Милко Бански. Както е известно, импресариото обяви, че клубът е подписал договор с крилото Даниел Младенов, но само няколко часа след това по желание на наставника го е скъсал.

"Не съм чул с ушите си какво е казал Милко Бански. Не е истина, че Дани Младенов не е бил на проби и едва ли не сме направили договора му в понеделник. 

Истината е, че той дойде на проби, което е нормално, тъй като треньорът искаше да види моментното му състояние. Молбата на агента му бе тестовете да са кратки, тъй като имало и други опции за играча. 

В петъ мениджърът му бе по друг повод в Пловдив и съставихме договор, който да се подпише през следващата седмица, но след пълното одобрение на треньора. 

Междувременно след тренировката вечерта Пепо Пенчев каза, че иска пробите на Дани Младенов да бъдат удължени и ако към този момент трябва да дaдe окончателен отговор, то той би бил "не". 

Съобразяваме се с мнението на старши треньора, който има основна дума за селекцията, и това е причината Дани Младенов да няма договор с Ботев Пловдив", заяви Иван Йотков. 

"След като е гласувано доверие на треньорския щаб, това означава, че заставаме зад техните решения", подчерта Йотков.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).