Цветелин Чунчуков е близо до трансфер в Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:06 / 22.06.2015
3557
Лудогорец е напът да купи нов футболист от Ботев (Пд), пише "7 дни спорт". Шампионите продължават преговорите по финализирането на трансфера на Цветелин Чунчуков. Двата клуба са в доста напреднала фаза на преговорите за 20-годишния младежки национал, тъй като разговорите продължават от няколко седмици. Шампионите хвърлиха око на племенника на вратаря на Славия Георги Петков преди няколко месеца. 

Целта на разградчани е да си осигурят услугите на талантливия футболист на Ботев заради изискването за наличие на един играч в състава, който да е на възраст до 21 години. Очакванията са следващите дни преговорите между двата клуба да бъдат финализирани. 

Преди време се заговори, че от Ботев (Пд) са поставили цена от 500 хил. евро за правата на Чунчуков. Очакванията на специалисти, запознати с трансферния пазар, са Цветелин да премине в Лудогорец срещу значително по-ниска сума, но в договора за на нападателя да има клауза, която да донесе в касата на пловдивчани между 20 и 30% при следващ трансфер на Чунчуков. 

Миналото лято по оста Ботев - Лудогорец се осъществиха два трансфера. Разградчани закупиха две от звездите на пловдивчани - Абел Анисе и Юнес Хамза.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).