Първото интервю на Стоянов в Локо: Ще дам всичко от себе си за този клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
18:59 / 16.06.2015
9005
Бившият футболист на Славия Крум Стоянов даде първото си интервю като футболист на новия си клуб Локомотив пред Plovdiv24.bg. В него той благодари на ръководството на пловдивчани за предоставилата им възможност да облече "черно-бялото" райе.

"До трансфера ми в Локомотив се стигна благодарения на Христо Колев. Той беше настоятелен за моето привличане на "Лаута". Благодаря на ръководството и треньора, че се стигна до този договор. Радостен съм, че съм в Локомотив. Ще дам всичко от себе си за този клуб", сподели Стоянов.

"В четвъртък ще се присъединя към новите си съотборници в Банско и ще се включа към тренировъчния режим на отбора", каза още бранителят. 

По думите му стана ясно още, че не се тревожи за финансирането на клуба, тъй като му е дадена дума от новото ръководство, че всичко в Локомотив ще се подобри и оправи.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).