Якимов и Вълчев се присъединиха към Локо в Банско

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:30 / 15.06.2015
3906
Приелите предложения за нови контракти с отбора на Локомотив Александър Якимов и Георги Вълчев се присъединяха към лагера на отбора в Банско, разбра Plovdiv24.bg

Халфовете пристигнаха днес следобед в планинския курорт и се включиха наравно с останалите съотборници в заниманието на тима, което стартира от 19,00 часа, разказаха още за читателите на сайта ни от пловдивския клуб. 

До края на седмицата към отбора се очакват да се присъединят Зоран Балдовалиев и Кирил Котев. Ръководството на "черно-белите" се надява да се уредят и с друг бивш играч - Йордан Милиев, който все още има действащ договор с македонския Шкендия Тетово.

Ето и всички футболисти, с които "смърфовете" се готвят в Банско: 

Александър Витанов, Теодор Скорчев, Христо Стамов, Игнат Дишлиев, Георги Пейчев (на проби), Николай Димитров (на проби), Александър Якимов, Георги Вълчев, Ванчо Траянов, Дани Кики, Айкут Янъков, Бирсент Карагарен, Мартин Камбуров, Ивайло Иванов (нов), Георги Чукалов (юноша), Архан Исуф (юноша).



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).