Даниел Младенов пред Plovdiv24.bg: Подписвам в сряда с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:25 / 15.06.2015
5673
Подписвам в сряда, за мен ще бъде чест да играя в Ботев. Това заяви ексклузивно за Plovdiv24.bg най-новото попълнение на "канарчетата" Даниел Младенов.

В момента бившият играч на Левски и Пирин (Благоевград) пътува, за да се включи в първата тренировка на тима. Утре ще премине медицински прегледи и ако всичко е наред, в сряда ще подпише договор. Все още не са уточнени параметрите на контракта, утре предстои финален разговор между агента на Младенов и ръководството на клуба.

"Явно са ме харесали треньори, шефове. Предложен съм от моя мениджър, те са проявили интерес. Доколкото знам доста нападатели и крила са си тръгнали от Ботев Пловдив и в момента се търсят такива футболисти. Може и да са гледали някои мои изяви с отбора на Панагюрище и ми се обадиха. За мен ще бъде чест да играя в Ботев Пловдив", заяви футболистът, който в кариерата си е играл още за Велбъдж (Кюстендил), Марек (Дупница), Черноморец Бургас, Монтана, Черно море и гръцкия Трикала. Последно той се подвизаваше в Оборище Панагюрище, който спечели историческа първа промоция в Б група.

"Не ме притесняват трудностите, които имаше клубът миналия сезон. Ботев е голям отбор с фенове и традиции. Не знам какви са им финансовите трудности, не съм и разпитвал. Мисля, че като редовност на заплати и възнаграждения, за които се разберем, няма да има проблем. Преди може заплатите да са били много по-големи, сега да са по-малко, но това не е моя работа", каза още новото попълнение на "канарчетата".



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).