Милен Георгиев: Чужди клубове питат за Гамаков, Ботев са виновни, че не е продаден вече

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
16:28 / 10.06.2015
11741
Капитанът на младежкия национален отбор Милен Гамаков по всяка вероятност ще остане още една година в Ботев. Това разкри пред Plovdiv24.bg агентът му Милен Георгиев, който призна, че все пак ще направи опит да продаде футболиста зад граница до края на трансферния прозорец.

"Милен Гамаков има договор за още една година. При него грешката е по-скоро на Ботев. Няколко мача го оставиха резерва за сметка на някакви... Мисля, че това ще повлияе да не се осъществи трансфер сега. В крайна сметка не е само моя работа да го продавам. Това зависи и от клуба, а те като не искат да го продадат или по-точно като не могат да го продадат, нека да чакат. А той след 6 месеца ще може да разписва със всеки един клуб", коментира за нашите читатели футболният мениджър.

Милен Георгиев разкри още никой от България не се е свързвал с него с предложение за Гамаков, а офертите са предимно от чуждестранни клубове.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).