ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев сложи край на черната серия с победа над ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 16.05.2015Коментари (107)30728
Отборът на Ботев сложи край на черната си серия от седем поредни мача без победа в първата шестица и в мач от 30-ия кръг на "А" група взе трите точки при домакинството си на ЦСКА след успех с 3:2.

Лазар Марин даде преднина на "жълто-черните" с гол в 33-ата минута. Иван Цветков се разходи между цялата отбрана на гостите и подаде на Мариян Огнянов, който от своя страна изведе отлично Марин отляво в наказателното поле на "армейците", а той от малък ъгъл прониза Господинов за 1:0.

Радостта на "канарчетата" бе за кратко, тъй като в ответната атака Тони Силва наказа грешка на вратаря Михаил Иванов за 1:1. Така момчетата на Любо Пенев прекъснаха головата суша след 970 минути.

В началото на втората част Лъчезар Балтанов отново даде аванс на своя тим. Полузащитникът се разписа след центриране на Иван Цветков от пряк свободен удар.

В 55-ата минута двата отбора останаха в числено намалени състави след червени картони на Тони Силва и Пламен Николов. Армейският футболист бе изгонен за шамар срещу Даниел Златков, а защитникът на "канарчетата" напусна преждевременно терена след ритник в крака на падналия Силва.

Иван Цветков простреля за трети път Господинов в 63-ата минута. Ветеранът направи резултата 3:1 след като се възползва от пас на Лазар Марин.

Неманя Милисавлевич върна интригата в "Коматево" четвърт час преди края, когато със силен шут от воле матира Иванов за 3:2.

В заключителните минути Жуан Фелипе и Маркиньос можеха да донесат точката на ЦСКА, но пропуснаха да се разпишат от изгодни позиции.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.05.2015
16.05.2015
16.05.2015
16.05.2015
16.05.2015
16.05.2015
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Честита победа канари! Всичко е добре щом завършва добре. Нищо лично срещу Мишо Иванов, но явно ще ни трябва вратар. Един Илия Николов би ни свършил чудесна работа.
+7
 
 
Честито канари! Само да попитам хората които се занимават с разпространението на билетите не ги ли е малко срам. Престъпление е при такъв ограничен капацитет на базата и наличието на толкова много хора имащи желание да наблюдават на живо този мач, половин трибуна да остане празна. Ръководството е длъжно да преосмисли тази политика и да се пускат всички билети в един ден на свободна продажба без наши и ваши.
+8
 
 
Заслужена победа над чорбата. Момчетата се раздадоха до край. Първия гол много леко го пуснахме но всеки се учи от грешките си и дано Мишо го вземе това на предвид. Младите ми харесаха много . Особено Лазар. Това момче определено си е талант. Вуйчо Ваньо за пореден път доказа че е голям футболист. Съдията според мен добре се справи. Картоните на оная маймуна и на Пламен бяха заслужени. Като цяло отличен мач за нашия отбор. АЙ канари. Другата седмица мощно окупирваме зарата и да оберем марулите.
+12
 
 
Черната серия е толкова черна колкото и бялата.Ние играем с отбори които се стремят за медали,а не за оцеляване.В три мача срещу конкурента за титлата имаме толкова точки колкото и настоящият бивш шампион.Нека другите да се хвалят с точки и успехи в шестицата на неудачниците.
+11
 
 
Наскоро коментирах, че Вуйчо изглежда емоционално и физически изчерпан за отбора и играе без настроение. Много се радвам, че с играта си той ме опроверга! Канари, напред!
+8
 
 
Последните...десетелития...сме...имали...трима...в
елики...играчи.Това...са...3ЕХТИНСКИ...ВИДОЛОВ..ЦВ
ЕТКОВ...Ако....не...остане...последният,.още...пон
е..година.,..ръководството...и...Пепо..,ще..имат..
.голям..грях..към..феновете.
+8
 
 
Много моля, лицемерните буферчета да ходят да си коментират мачовете от долната шестица. Тук коментираме мачовете на професионалистите. Благодаря.
+10
 
 
ВИНАГИ ЩЕ ПОЗДРАВЯ ПЛОВДИВСКИ ОТБОР, КОЙТО Е ПОБЕДИЛ ЦСКА!
-5
 
 
Ей, човек да не ви поздрави и вие се хвърляте да пишете минуси!
+17
 
 
Вижте състава,погледнете играта,желанието и стръвта.Младоци правят за смях бежанци с бяло-червени фанелки.Това е моят Ботев.Резултата дори не ме интересува.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: