Камбуров: Оставам в Локо! Искам да завърша кариерата си на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
15:27 / 15.05.2015
4865
След като Локомотив (Пд) официално оцеля в "А" група, капитанът на пловдивчани Мартин Камбуров сподели в интервю за "7 дни спорт" радостта си от успеха и намеренията си, свързани с клуба. Той коментира и слуховете за близките му отношения с хора от "Сдружение за Локомотив"

"Целта ни беше да се спасим и го направихме, вече може да се каже, че ни е по-спокойно. Всички знаят как се събра отборът 5 дни преди началото на първенството, без подготовка, дори нямаше достатъчно футболиста за мача с "Левски" на Герена. На тази база целта ни нормално беше да оцелеем", каза Камбуров след оцеляването.

На въпроса дали Кирил Котев го убеждава да се присъедини в Черно море той отговори така: "Няма нищо такова. Аз казах, че оставам в Локомотив и искам да завърша кариерата си тук."

А пък слуховете, че той има близки отношения с хората от сдружението и че едва ли не е един от шефовете в съблекалнята той коментира по следния начин: "Шеф не съм бил и няма да бъда, бил съм капитан и един от футболистите в Локомотив. Шеф не съм бил на никого. Аз не съм определял заплати или премии, има си хора, които са го правили. Бил съм лидер на отбора, но само на терена и мисля, че е нормално и съм си го заслужил."



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).