Ферарио Спасов: Електричката остава при нас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:55 / 10.05.2015
3446
Опитният Здравко Лазаров смята да остане в Монтана, въпреки офертата от Локо (Пд) Старши треньорът Ферарио Спасов отрече информацията за завръщане на нападателя на "Лаута", пише "Конкурент" .

"На този етап няма нищо вярно в това. Здравко, както и други играчи правят изключително силен сезон с отбора и е нормално да има интерес към тях", сподели Феро. След победата с 4:0 над Локомотив (Мездра) Спасов остана доволен от успеха.

"Класни отигравания се редуваха с безцелни подавания по игрището, но не мога да бъда критичен към момчетата. В тези мачове е трудно да се запази мотивацията, след като си си свършил работата. Важното е, че се получават нещата много по-лесно от есента. Побеждаваме с лекота, хубави голове, има настроение", каза наставникът на лидера.
В следващите два кръга монтанци гостуват на Локомотив /Горна Оряховица/ и приемат Пирин /Благоевград/.

"Сега ни предстоят два мача, които ще са черешката на тортата с отбори, които се конкурират за влизане в "А" група. Ще имаме нов стимул за добро представяне. Няма да избираме, кой да ни последва в елита. Ние ще играем феърплей докрай. Излизаме за победа в двете срещи, а те да се оправят помежду си. Трудно е да се поддържа висока концентрация, но съм убеден, че ще станат добри мачове", допълни Спасов.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).