Любослав Пенев иска Лазар Марин в ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:27 / 05.05.2015
4273
Въпреки че Любослав Пенев категорично заяви, че мисли само за мачовете на ЦСКА до края на сезона, той има някои идеи и за бъдещето на отбора, пише "Меридиан Мач". Ръководството не спира да дава гаранции на треньора, че ситуацията ще се промени и "армейците" не само ще останат в елита, но няма да играят само поддържаща роля догодина.

Бившият национален селекционер вече е набелязал първото евентуално попълнение на ЦСКА през лятото. Това е левият бек на пловдивския Ботев Лазар Марин, който е сред любимците на Пенев. Той го познава отлично заради съвместната им работа през миналото лятото, когато за кратко бе треньор на "канарчетата".

Марин трябва да замени Тончи Кукоч, който със сигурност си тръгва през лятото. "Червените" ще свият чувствително бюджета, като най-после ще заложат на талантливи родни играчи, а Любо Пенев вече е задействал контактите си. 

Лазар Марин няма да струва нищо на ЦСКА, тъй като може да разтрогне договора си с Ботев по взаимно съгласие. 20-годишният ляв бек е кадър на пловдивският Спартак, като е бил юношески национал до 17 и до 19 години. Любо Пенев харесва и Серкан Юсеин от Ботев, но на този етап той трудно може да премине на "Армията".



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).