Слух: Ботев няма да продължи договора на Пепо Пенчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (35)
10:37 / 30.04.2015
13283
Петър Пенчев няма да продължи да бъде старши-треньор на Ботев от новия сезон. Тази новина намери място в днешния брой на в. "Стандарт". 

Изданието споменава още, че юздите в Коматево ще поеме Костадин Видолов. В момента той е помощник на Пенчев в Ботев. Коцето Видо­лов обаче трябва да из­кара лиценз "Про", за да се официализира назначението му.

Други об­съждани имена за замес­тник на Пенчев са Кос­тадин Ангелов-Лаптопа, Ангел Червенков и Ферарио Спасов.

Plovdiv24.bg се свърза с Петър Пенчев да разкрие повече подробности по темата, но той категорично заяви, че не му се коментират спекулациите в пресата.

До слуховете за раздялата на Пенчев с Ботев се стигна след поредицата мачове, които "жълто-черните" наредиха без победа. От както "канарчетата" се класираха в първата шестица отбора все още е в търсене на първа победа. Тимът записа 3 равенства и 2 загуби, като за тези срещи "канарите" успяха да вкарат само един гол - срещу Берое у дома.



Виж коментарите (35)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).