Ботев и Лудогорец стоплиха отношения на среща

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
14:05 / 29.04.2015
9207
Административният директор на Ботев Иван Йотков и изпълнителният директор на Лудогорец пиха по кафе в Пловдив, научи Plovdiv24.bg

Двамата проведоха разговор на добра воля под тепетата, а идеята на срещата беше за нормализирани на отношенията между двата клуба.

"Съвсем нормална среща на кафе. Като цяло идеята беше да си нормализираме отношенията, тъй като през последната година имаше доста натрупани недоразумения. Нищо сензационно, беше си просто приятелски разговор на добра воля", разкри за читателите на сайта ни Ангел Петричев.

На срещата присъстваха и привърженици на "жълто-черните". 

"Проявихме и от двете страни воля на нормализиране на отношенията, или поне неподдържания започнал конфликт между двата тима. Отделно разговаряхме за предстоящия мач, за да не се вкарва излишно напрежение по трибуните", заяви от своя страна Йотков пред наш репортер.

Plovdiv24.bg научи още, че не са били обсъждани финансови въпроси, свързани с дълга на Лудогорец към Ботев, както и трансфери на футболисти между двата клуба.


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).