Спас Делев: Ако не дойде благодетел, всички си тръгваме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
08:31 / 29.04.2015
5945
Нападателят на Локомотив Спас Делев каза след загубата от Черно море с 2:3 във втория полуфинал от турнира за Купата на България, че "смърфовете" са заслужавали да победят най-вече за самочувствие.

"Мисля, че за Купата ми върви да бележа, но в този мач не беше достатъчно, за да се класираме на финал. Надявам се други мои голове да са важни и да се запазим в А група. Ще се борим до край да спасим отбора, не мислим за финансовата част. Играем си всеки мач за нас, пък каквото стане. Нищо не се знае, утре може да дойде някой и да вземе отбора".

"Справихме се добре, контролирахме през по-голямата част мача. В края решихме да вкараме, но не стана. Трябваше победим за самочувствие, животът продължава", каза още той.

"Прочетох, че пръв съм щял да напусна. Няма нищо такова. В момента съм футболист на Локомотив. Ще дам всичко от себе си до последния мач. Свършва ми договора. Ако не дойде някой благодетел да помогне на Локомотив, не само аз, но и други ще си тръгнат. Няма бъдеще. Дано дойде някой, защото Локомотив има много добри фенове", добави Делев.


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).