Стоян Терзиев пропуска дербито с Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:49 / 15.08.2008
1627
Халфът Стоян Терзиев - Мечката пропуска дербито с Марица в неделя, съобщи треньорът Николай Киров. „Стоян твърдо остава извън групата заради контузия", обясни Киров. Мечката не успя да се възстанови от разтежение, получено в първия кръг от шампионата на Източната „Б" група. Не му помогнаха инжекциите, нито занижените тренировки през седмицата. Стоян е известен в цяла Югоизточна България с железните си шпагати и поразяващата левачка. Играчът пробва, но не успя да тренира пълноценно днес. Клубният лекар Георги Касабов препоръча халфът седне на трибуните в неделя.

В състава на Спартак има настроение преди сблъсъка с Марица. „Настроение има след първия мач и успеха в Любимец. Надявам се на нова победа. Знам, че ни очаква труден мач, но така е във всяко дерби. Не ми се иска да коментирам съперника. Интересува ме само моят отбор. Важно е тимът ни да има в неделя мобилизация и настройка. Те са решаващи в такива мачове", отсече старши - треньорът на „синьо-белите" Николай Киров.

Спартаклии ще направят утре сутринта последната си тренировка пред дербито. Веднага след заниманието Николай Киров ще определи групата от 18 футболисти, на които ще се разчита да изнесат мача с Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).