Лудогорец и Ботев "затоплят" отношенията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
10:46 / 20.04.2015
9751
Шампионът на България Лудогорец може сериозно да "затопли" отношенията с Ботев (Пловдив). Причината - разградчани следят изкъсо няколко млади таланта в редиците на "канарчетата".

Шампионите вече няколко мача пращат на стадиона в Коматево главния скаут Методи Томанов, който следи под лупа играта на "жълто-черните".

"Орлите" търсят спешно млади футболисти, които да използват следващия сезон. Тогава се очаква БФС да приеме официално правилото, според което във всеки отбор от "А" група трябва да има поне един титуляр до 21 години. Към днешна дата Лудогорец не разполага с подобен футболист.

Заради това Методи Томанов следи изявите на полузащитникът на Ботев Милен Гамаков и съотборника му Лазар Марин. Двамата са основен приоритет за Лудогорец.

Шампионите обаче дебнат още таланти от Ботев, сред които са Радослав Терзиев и Цветелин Чунчуков. Според запознати от Лудогорец все още не са отправили конкретни оферти за играчи на Ботев, но постоянното присъствие на Томанов на Коматево, говори за сериозния интерес към Гамаков и компания.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).