Ботев и Берое със самоубийствено реми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (90)
18:52 / 18.04.2015
11280
Ботев и Берое завършиха 1:1 в Битката за Тракия. Срещата се игра на клубната база на пловдивчани в Коматево и бе от програмата на 4-ия кръг от плейофите на "А" група.

Двата тима предоставиха слаба първа част, която ще се запомни единствено с червения картон на Самир Аесс, както и петте жълти картона, които главният рефер Цветан Кръстев вдигна. Освен честите груби влизания, не се случи нищо интересно.

След почивката "канарчетата" вдигнаха оборотите и започнаха да редуват атака след атака пред вратата на Илко Пиргов. 

Логичното се случи в 63-ата минута, когато Мариян Огнянов откри резултата. Халфът се възползва от прекрасен пас с пета на Чунчуков и с мощен удар от точката на дузпата прокара кълбото под плонжа на Пиргов. 

Радостта за "жълто-черните" обаче бе за кратко, тъй като в ответната атака Елиаш се възползва от колективна грешка в защитата на Ботев и възстанови равенството.

До края на срещата възпитаниците на Петър Пенчев направиха всичко възможно да се доберат до трите точки, но заралии бяха безкомпромисни в защита. 

Равенството изглежда неудовлетворително и за двата тима, тъй като пропуснаха да скъсат дистанцията си за 3-ото място, което дава място за Европа. С точката Ботев остава на 6-ото място с актив от 39 точки, Берое е пред тях с 41.


Виж коментарите (90)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).