Иван Петков: Амбицията ни е да спечелим Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 17.04.2015
2217
ЦСКА (София) и Марица (Пловдив) ще спорят в единия полуфинал за Купа България при жените, който ще се изиграе в събота от 17:30 б.в. в столичната зала Христо Ботев. До момента през сезона пловдивчанки имат 4 победи срещу Червените в срещите от първенството, но именно момичетата на Юлия Иванова ги препънаха по пътя към първото място, след като в двубой номер 3 измъкнаха една точка, която се оказа безценна при крайното подреждане и остави Жълтите на втората позиция. Столичанки пък завършиха на трето място, което означава, че освен на този полуфинал, двата отбора ще се изправят един срещу друг и в полуфиналните плейофи от шампионата на НВЛ. Другият полуфинал, Левски (София) - Казанлък Волей (Казанлък), ще започне в 15:00 б.в., също в събота в зала Христо Ботев.

"Амбицията и на четирите отбора е да спечелят купата, така че очакванията ми са да се получат едни оспорвани мачове, които да бъдат интересни за зрителите. Желанието и амбицията на нашия клуб и отбора е да се поздравим с успех. Единственото нещо, което ще ни удовлетвори е точно това - спечелване на купата", заяви за сайта на БФВ старши-треньорът на Марица Иван Петков.

"ЦСКА си е ЦСКА - отбор, с който трябва да се внимава, когато се играе срещу него. Четирите победи през този сезон срещу тях са един добър атестат за нашата работа, но в крайна сметка трябва да ги победиш във важните мачове. Тогава наистина ще имаш удовлетворение от това, което си направил, а важните срещи тепърва започват. Тепърва отборът ни трябва да покаже истинското си лице и духа на победител, който притежава", коментира още наставникът.

"Определено спортната форма и качествата на самите състезателки на двата отбора ще бъдат ключови за успеха в този полуфинал. Голямо значение според мен ще има и психологията, защото все пак нямаш право на грешка", завърши той.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).