Петър Пенчев: Апелирам за обективност от реферите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 17.04.2015
2261
"Набива се на очи, че и трите мача, които изиграхме от първата шестица, имаше съдииски решения, които повлияха на резултата. Не казвам, че са били умишлени. За това апелирам за една обективност в предстоящия мач и останалите от първенството", коментира наставникът на Ботев Петър Пенчев преди двубоя с Берое. Битката за Тракия е утре от 17,00 часа в Коматево.

"Готвим се нормално за предстоящото домакинство. Работим в условията на малко време, но преодолявайки неприятностите, това е един опит, който ще ни е от полза, за да покажем нашите силни страни. Към това ще се стремим утре - атакуващ футбол и да зарадваме феновете. Това ще е и едно извинение за домакинската загуба от Литекс", каза още Пенчев.

"Не съм се срещал още с представителите на сдружението, това предстои във вторник. Имам нужда от всички футболисти, така че въпросите за продажба са към ръководството, но това е атестат за доброто представяне на играчите в първенството. Хората с изтичащи договори са Иршак и Стаховяк, Пламен Николов и Мариян Огнянов, както и Иван Цветков", завърши треньорът на "канарчетата".

Срещу Берое Петър Пенчев няма да може да разчита на двама от централните си защитници - наказания Даниел Златков и контузения Роман Инез.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).