Двама от Марица под въпрос за дербито със Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:50 / 14.08.2008
1531
Двама от основните футболисти на Марица са под въпрос за пловдивското дерби със Спартак в неделя. В Кършияка са сериозно притеснени от контузиите на титулярите - нападателя Борислав Никифоров и халфа Рангел Абушев-Рони.

Двамата футболисти тренират от два дни на облекчен режим и все още не се знае дали те изобщо ще могат да се възстановят напълно до началото на мача, съобщи старши треньорът на кършиякалии Иван Петров-Чекиста.

Никифоров се оплаква от остри болки в коляното. Контузията си Боби получи още на мача срещу Дунав в първия шампионатен кръг на „Б" група, когато таранът бе наритан зверски от защитник на русенци и бе принудително сменен.

Абушев пък все още има проблеми с адукторите и също не се знае дали ще се оправи до неделя. Срещу дунавци Рони е играл на инжекции и още на полувремето сам е поискал от Чекиста смяна, защото имал остри болки в слабините. Техничарят ще сложи днес и утре още няколко инжекции, след което лекарят на маричани д-р Здравко Тарълов ще преценява дали халфът ще може да бъде готов за игра.

"Момчетата се готвят много сериозно за мача със Спартак, те горят от желание за реванш след неочакваната загуба от Дунав в първия кръг на първенството. В тима осъзнават важността на мача и са амбицирани за победа в дербито. Нашият лекарски екип прави всичко възможно, за да изправи на крака контузените Боби Никифоров и Рони Абушев", обясни Иван Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).