В Ботев умуват за ротации

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:33 / 16.04.2015
2537
Треньорският щаб на "Ботев" (Пд) е възможно да извърши някои ротации в състава си за предстоящото домакинство на "Берое" в събота. 

Тандемът Петър Пенчев - Костадин Видолов залагаше почти изцяло на една и съща единадесеторка в последните срещи. 

Избраниците им се представиха на много добро ниво, което доведе и до успешното представяне на тима, в който треньорският щаб успя да изгради и невероятен колектив. 

При гостуването на ЦСКА на мястото на Цветелин Чунчуков в атака започна Момчил Цветанов. Сега срещу "Берое" Даниел Златков е наказан и вместо него в сърцето на отбраната се очаква да играе младежкият национал Радослав Терзиев, който ще си партнира с Пламен Николов. Възможно е и някой измежду Милен Гамаков и Лазар Марин да започне като титуляр в събота. 

В дните до сблъсъка със старозагорци Петър Пенчев ще прецени дали да извърши и друга рокада в състава си освен тази, която е свързана с отсъствието на Дани Златков.


Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).