В Лудогорец харесаха двама от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
08:44 / 14.04.2015
7934
Шампионът Лудогорец планира да привлече нови две звезди на Ботев (Пд), съобщава "7 дни спорт". След като миналото лято от "Коматево" в Разград акостираха Абел Анисе и Юнес Хамза, сега скаутите на Лудогорец са хвърлили око на Цветелин Чунчуков и Милен Гамаков.

Младежките национали бяха наблюдавани лично от главния скаут на Лудогорец Методи Томанов при загубата 0:1 от Литекс в Пловдив.

Чунчуков игра като титуляр срещу ловчанлии, а Гамаков се появи като резерва в 84-ата минута.

Според различни информации, идващи от Апенините, редица италиански клубове също проявяват апетити към двамата младоци. По-сериозен е интересът към Гамаков, ако се вярва на медиите на Ботуша.

Контрактите на Гамаков и Чунчуков с Ботев изтичат през следващото лято. На този етап от ръководството на пловдивчани правят всичко възможно да не се стига до напускане на играчи без трансферни суми и на Лудогорец ще се наложи да се бръкне за двамата младежки национали. 

Според авторитетния сайт Transfermarkt всеки от тях струва 350 хиляди евро.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).