Кирил Домусчиев: Ботев и Литекс изиграха приятелски мач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:24 / 08.04.2015
3919
Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев хвърли поредната бомба, като заяви, че Ботев (Пловдив) и Литекс са играли приятелски мач през изминалия уикенд. Припомняме, че "канарчетата" загубиха с 0:1 в Коматево. Домусчиев говори в специално интервю за предаването "А" група "Токшоу". 

"Мачът от "А" група между Ботев и Литекс беше приятелски. Не знам дали е имало дружба, но срещата беше приятелска. Вие журналистите коментирайте повече. Съдията не зачете гол в полза на Ботев, а клубът въобще не реагира. Всички помним как преди 1-2 години Ботев скочи на Лудогорец, а сега си мълчат и не подават жалба", заяви Домусчиев. 

"Материалите, които излизат срещу Козмин Моци в медиите са тенденциозни. Вярно, той е футболист, който винаги може да си изкара жълт или червен картон. Просто такава му е играта. Но не е извършил умишлено нарушението, което сигурно ще се коментира поне още две седмици. Никой не коментира обаче грубото влизане на Иван Стоянов в краката на Мисиджан. Но левскарското лоби в ДК към БФС е доста голямо и затова му спряха правата. 

Това нас не ни интересува толкова много. Нали ще играе Моци, Александър Александров или Георги Терзиев, е все тая. Лудогорец твърдо стои зад бранителя. В днешния мач срещу Левски всички ще играят и за него", добави босът на "орлите".


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).