Назначиха рефер от Сливен да свири пловдивското дерби Спартак-Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 13.08.2008
1571
Сливенският рефер Атанас Димитров ще ръководи завързаното пловдивско дерби между Спартак и Марица от втория кръг на Източната „Б" група в неделя. Помощници на бившия футболист на ОФК Сливен ще бъдат Валентин Добрев и Георги Георгиев, а за четвърти съдия бе назначен Мартин Димитров, реши Съдийската комисия на БФС днес.

В Марица се готвят сериозно за дербито с градския си съперник. Лекарският екип в Кършияка прави всичко възможно да вдигне на крака контузените двама нападатели Борислав Никифоров и Тодор Тодоров. Първият бе ударен от защитник на Дунав в мача от първия шампионатен кръг на „Б" група, а Тошко все още страда от стара травма.

Шефовете на Спартак пък правят всичко възможно за мача с кършиякали да вземат жълтата карта на централния нападател и бивш футболист от Кършияка Евгени Курдов, който доскоро игра в английския Кройдън Атлетик. В този клуб от Лондон ексмаричанинът се позвизаваще целия минал сезон, преда да се завърне в Пловдив. Юношата на Марица Теодор Банев, който през лятото премина в Спартак, не тренира заради контузия и може да пропусне мача.

Срещу бившия си тим оабче се очаква да излязат други седем бивши футболисти на маричани - Пламен Коларов, Стоян Терзиев-Мечката, Тодор Симеонов, Пейо Батинов, Иван Площаков, Георги Стефанов и Йордан Христов, които сега защитават екипа на Спартак. Старши треньорът на спартаковци Николай Киров-Белия също е възпитаник на Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).