КПБП организира екскурзия до Велинград за финала с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:32 / 06.04.2015
2335
"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" организира екскурзия до Велинград за феновете на "жълто-черния" тим за финала за Купата на БФС между Ботев и Левски. Цената на екскуризята е 3лв. и включва пътни разходи, а мачът е със свободен вход.

Записванията стартират от днес (6.04) и ще се осъществяват във фен-магазина на базата в "Коматево", както и в магазина на КПБП на ул. "Нестор Иванов" №1 в кв. "Кючук Париж" в Пловдив. Крайният срок за записване е до края на работния ден на 14-ти април (вторник).

КПБП отпуска и един безплатен рейс за деца от детско-юношеската школа, които желаят да наблюдават срещата. Турнирът за Купата на БФС при юношите е еквивалент на турнира за Купата на България при мъжките отбори.

Двубоят Ботев - Левски е на 16-ти април от 16:00ч. и ще се играе на стадион "Чепинец" в град Велинград. Финалът е за деца, родени през 2001 година.

ПФК "Ботев" Пловдив, както и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", се надяват "жълто-черните" привърженици да подкрепят младите таланти във финалната среща.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).