Бултрасите поискаха доживотно наказание за Станислав Тодоров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
16:26 / 06.04.2015
10593
Феновете на Ботев поискаха доживотно наказание за главния рефер Станислав Тодоров заради отменения гол в мача с Литекс. Тодоров и неговите асистенти отмениха попадение на Божидар Васев при 0:0, а после Страхил Попов се разписа и донесе трите точки на ловчанлии.

Бултрасите се надяват отмененият гол "вечно да тежи на съвестта" на Станислав Тодоров и помощниците му и призоваха БФС да накаже завинаги шуменския рефер.

Ето какво пишат феновете на Ботев:

"Голът, който бе отменен в 60-та минута, се надяваме вечно да тежи на съвестта на шуменския рефер Станислав Тодоров и страничните рефери. В ответната атака, след несъщестуващ фаул, гостите отбелязаха и свеото попадение чрез Страхил Попов, което бе решаващо за крайния развой на важната среща.

Това е отново престъпление с футбола и 103-годишните традиции на тази игра в България, и в частност Пловдив. Феновете на Ботев настояват за доживотна забрана за свирене на футболни срещи на Станислав Тодоров и неговия съдийски екип и
забрана да посещават спортни мероприятия.


Време е вече да понасяте отговорност за "грешките" си"



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).